Scroll Top

Thema activiteiten

Thema activiteiten
1
Een actief, gezellig en origineel teamuitje gegarandeerd!

Wat drijft ons?
Het organiseren van bedrijfsuitjes, evenementen en incentives doet ons bloed sneller stromen. Wij willen mensen en bedrijven verbinden. Hoe mooi is het dat een team elkaar op een andere manier leert kennen of dat uw bedrijf haar klanten wil bedanken voor de samenwerking? Door te focussen op de verbinding van mensen weten van we van elk event of teambuildingsactiviteit een succes te maken.

Wat doen we?
Om een evenement echt speciaal te maken zijn toffe activiteiten nodig waarbij iedereen kan aansluiten. Wij kunnen uw evenement volledig organiseren of onderdelen ervan. Ook voor het begeleiden van teambuildingsactiviteiten staan wij voor u klaar.  Hieronder hebben we een aantal activiteiten staan waar u uit kunt kiezen.  Voor groepen vanaf 15 personen tot 150 personen kunnen wij een onvergetelijke dag organiseren. Benieuwd? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hoe werken wij?
Wij zijn er van overtuigd dat we een leuke dag voor u kunnen organiseren. Wij vinden afstemming belangrijk en daarom krijgt u één aanspreekpunt. Zo hoeft u niet elke keer uw verhaal te doen. U kunt bij de offerteaanvraag aangeven welke activiteit(en) u aanspreekt.  Wij nemen vervolgens contact met u op om het met u door te nemen. Op die manier willen wij het zo goed afstemmen op uw wensen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de catering door ons te laten verzorgen, zo heeft u geen omkijken naar de hele organisatie.

Wie is de Vos?

Wie is de Vos? Ben jij het of ik?

Expeditie Robinson

Wie is de echte Robinson? Tijdens deze activiteit worden verschillende vaardigheden aangesproken. Zo kan iedereen van de groep zijn talenten inzetten. Van een braintrain tot Building a slingshot. Kortom een van de meest gewilde actieve activiteiten.

CSI THE CRIME

Een razend spannende game waarbij de groep in CSI-teams de juiste dader moet zien te vinden.

Shooting games

Wie is de echte Robin Hood en lukt het om steeds weer in de roos te schieten?

Teambuilding

Samenwerking is de sleutel tot succes!
Na deze activiteiten kunnen jullie gegarandeerd beter samenwerken en komen jullie achter elkaars krachten.

Vraag offerte aan

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid
    Huur MTB's