Scroll Top

Teambuildingstraining

Teambuilding
Hoe goed kennen jullie elkaar eigenlijk? Tijdens een middag teambuilding kom je altijd weer voor verrassingen te staan! Samenwerking is het sleutelwoord. Je bent actief bezig met allerlei sportieve activiteiten en tussen de bedrijven door leer je elkaar steeds beter kennen. Onderdelen waar we aandacht aan besteden zijn:
  • Elkaars kwaliteiten leren kennen en die ook weten in te zetten;
  • Op een goede en open manier met elkaar communiceren;
  • Vertrouwen krijgen in en met elkaar;
  • Naar elkaar omzien;
  • Verantwoordelijkheid krijgen en nemen;
  • etc.
We bieden deze teambuilding aan als pakket ‘Teambuilding | Fun’ en als pakket ‘Teambuilding | Training’. In beide gevallen doen we diverse oefeningen om de samenwerking te bevorderen, maar ligt de nadruk net iets anders. Hieronder de verschillen uitgelegd.
Teambuilding (Fun)
De nadruk ligt op gezelligheid. Op een ontspannen manier en setting gaan we met elkaar diverse onderdelen doen waarop de teams en deelnemers worden uitgedaagd om met elkaar samen te werken. Onze instructeur legt de activiteiten uit, behoudt het overzicht en analyseert wat er gebeurd. Na afloop van de activiteit(en) wordt er desgewenst nog even kort aandacht besteed aan wat er gebeurde tijdens de activiteiten. De contactpersoon zou in deze variant ook een analyserende rol kunnen hebben. Doordat de nadruk minder ligt op evalueren en het bespreken van de activiteiten kunnen we in deze variant meer tijd besteden aan het met elkaar praktisch bezig zijn.
Teambuilding (Training)
In dit programma gaan we met elkaar meer de diepte in. Na iedere activiteit pakken we een moment om even met elkaar te evalueren. Wat gebeurde er nu precies? Waardoor kwam dat? Waarom gebeurde dat? Op een prettige, maar ook uitdagende manier brengt de instructeur zijn analyse tijdens de activiteit ter sprake. Deze evaluatie zet het team aan tot nadenken over het eigen handelen
Heeft u een specifiek onderwerp waar we mee aan de slag moeten op de activiteiten, dan passen we dat volledig aan op uw wensen. Doordat we meer tijd kwijt zijn met evalueren en bespreken blijft er iets minder tijd over voor praktisch bezig zijn. Hoe ziet dat eruit? Hiervoor hebben we een mooi overzicht:
Aantal activiteiten Duur
4 Activiteiten* Ca. 1,5 – 2 uur

(20 minuten per onderdeel)

6 Activiteiten* Ca. 2 – 2,5 uur met optioneel een korte pauze

(20 minuten per onderdeel)

8 Activiteiten* Ca. 3 uur met een pauze

(20 minuten per onderdeel)

* In overleg stemmen we de activiteiten graag met u af

Min. aantal: 20 pers.

Locatie: Bijna alle locaties mogelijk. Neem hiervoor contact op.

Prijs: €27,50 p.p.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid
    Huur MTB's