Scroll Top

Wie is de Vos?

Wie is de vos?

Verwarring, avontuur, teamwork, vals spelen en goed na blijven denken zijn de belangrijkste ingrediënten om Wie is de Vos te spelen. Denk je de valsspeler gevonden te hebben dan gebeurt er weer iets anders. Leer elkaar echt kennen en zorg er met je team voor dat er zoveel mogelijk geld in de pot terecht komt. Of is de vos jullie te sluw af? Door alert te blijven en goed op te letten ontmasker je wellicht de vos.

‘Niets is wat het lijkt’ is de zin die iedere deelnemer in zijn achterhoofd moet houden tijdens de activiteiten. De kandidaten moeten samenwerken om geld voor een pot te verdienen. Één van hen is de vos, degene die het spel in het geheim saboteert. Het winnende team of de vos gaat er met de prijs vandoor die is verdiend. Aan de hand van een viertal spellen gaan de kandidaten deze pot bij elkaar proberen te krijgen. De vos houdt er echter een andere strategie op na. Het is aan de deelnemers om deze vos door middel van stemrondes te ontmaskeren. Hoe eerder je de vos hebt ontmaskert, des te meer punten lever het jou als persoon op om uiteindelijk de winst in de wacht te slepen.

Wij kunnen de vos bepalen binnen de teams, maar het is ook mogelijk om al je collega’s een kans te geven om de vos te zijn. In dat geval sturen wij een vragenlijst met verschillende vragen over het doen en laten van de persoon. Aan de hand daarvan worden de vossen bepaald. Zo wordt er voorafgaand aan arrangement al gespeculeerd over de vos. Deze sfeer en sensatie zorgen vaak voor de juiste ingrediënten van een geslaagde activiteit.

Andere wensen voor dit arrangement? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee.

Min. aantal: 20 personen.

Locatie: Bijna alle locaties mogelijk. Neem hiervoor contact op.

Prijs: €35,- p.p.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid
    Huur MTB's