Scroll Top

Container Berkenbast

CONTAINER BERKENBAST

Niets geeft meer tevredenheid dan zelf iets creëren met materiaal uit de natuur. Zeker als dat een bruikbaar voorwerp is, dat je ook in het dagelijks leven kunt gebruiken. Berkenbast is zo’n natuurlijk product dat zowel sterk als modieus kan zijn. In de hedendaagse Russische en Native American cultuur wordt berkenbast nog steeds veel gebruikt als vervanger van plastic en ander kunstmatig materiaal. Het is zeer duurzaam, maar staat ook erg mooi op je tafel.

We gaan aan het werk met prachtige eerste klasse kwaliteit berkenbast uit Rusland. We zullen alle stappen uitleggen over hoe berkenbast groeit, hoe je die verzamelt en ook hoe je de bast voorbereid voor dat je er mee gaat werken. Het is zo’n prachtig natuurlijk product waar iedereen die er mee werkt verliefd op wordt. Het is multifunctioneel, sterk, soepel en wordt al honderden jaren gebruikt bij het maken van allerlei bruikbare items zoals manden, schoenen, kleding, sieraden en zelfs kano’s, onderkomen of isolatiemateriaal bij daken. Het is van zichzelf waterdicht

De basket die wij gaan maken is een traditionele container van de Native Americans waar ze bijvoorbeeld bessen of paddenstoelen in verzamelen. Het is erg eenvoudig en leuk om te maken.

Deze workshop is te boeken vanaf 10 personen en bieden wij aan in Nieuw Loosdrecht en midden in het bos in de prachtige natuur van Leersum. Heeft u zelf een locatie in gedachten? Laat het ons weten en we bespreken graag met u de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid

  Activiteitsoverzicht

  Actief
  0%
  Behendigheid
  0%
  Strategie
  0%
  Denken/Educatie
  0%
  Samenwerken
  0%
  Funfactor
  0%

  Min. aantal: 10 pers.

  Locatie: Nieuw Loosdrecht of Leersum

  Tijd: 6 uur

  Prijs: €76,50- p.p

  Instructeur
  Sieugrd
  Siegurd
  Huur MTB's