Scroll Top

CSI THE CRIME

CSI The Crime | Outdoor GPS spel

Kruip in de huid van een forensisch deskundige. Een mysterieuze inbraak is gepleegd, de dader lijkt spoorloos… of toch niet? Op diverse unieke locaties in Nederland kan het rechercheurswerk worden gestart. Heeft u zelf een locatie in gedachten? Dan kunnen we het speurwerk ook daar laten plaatsvinden. De CSI is niet alleen een sportieve uitdaging, maar ook een flinke hersenkraker. De activiteit vereist tact, inlevingsvermogen en teamspirit. 

Bewapend met GPS en uitrusting begint de zoektocht naar de dader. Op diverse locaties in de omgeving heeft de dader sporen achtergelaten, die meer en meer duidelijkheid geven over zijn identiteit. Maar welke aanwijzingen zijn cruciaal om zijn of haar identiteit vast te stellen? Scherpzinnigheid en snelheid is van belang bij deze spannende game. Er kan natuurlijk maar één CSI team als eerst de dader ontmaskeren!

Bij een groepsgrootte van minimaal 25  personen personaliseren wij deze tocht graag voor je, waarbij jij zelf en/of een x-aantal collega’s verdachten zullen worden in deze zaak…

Willen jullie de dag beginnen met een lunch of afsluiten met een borrel of diner? Dat kan! Geef het aan in het onderstaand aanvraagformulier en wij sturen jullie meer informatie of een vrijblijvende offerte toe.

Soort activiteiten:
GPS oriëntatie, raadsels, hiken

Tijdsduur:
1,5 tot 2,5 uur

Geschikte Locaties:
Buiten in de Kuil, Lage Vuursche
In de Houtzagerij, Hardinxveld-Giessendam
De Soester Duinen, Soest

Min. aantal:
vanaf 15 personen

Prijs:
vanaf €25,- per persoon (incl. 21% BTW)

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid
    Instructeurs
    Huur MTB's