[rev_slider alias="Construction-021"]
01

Events & Incentives


Het organiseren van evenementen en incentives doet ons bloed sneller stromen. Wij willen mensen en bedrijven verbinden. Hoe mooi is het dat een team elkaar op een andere manier leert kennen of dat uw bedrijf haar klanten wil bedanken voor de samenwerking? Door te focussen op de verbinding van mensen weten van we van elk event of teambuildingsactiviteit een succes te maken.

02

Training & Coaching

Wij zijn verbinders! Wij zijn er van overtuigd dat je als mens niet alleen op deze aarde bent gekomen voor jezelf, maar ook voor de ander. Die ander kan een team zijn waarmee je samenwerkt of een iemand waarmee je een goed gesprek hebt. Soms kan het contact bemoeilijkt zijn en voel je je niet verbonden met je team. Met onze ervaring en vanuit onze professie willen wij het team begeleiden om (weer) verbinding te krijgen. Wij willen mensen verbinden, doe jij mee?

03

Familie & Vrienden

Wie is de Vos?, Expeditie Robinson, CSI The Crime of een bushcraft activiteit, wij zijn gespecialiseerd in uitdagende teambuildingsactiviteiten. Ook als je een vrijgezellenfeest of een familiefeest wilt organiseren, beschikken wij over leuke en
orginele activiteiten die je achterban zeker gaan waarderen. Neem een kijkje…

U kunt de dag starten met een heerlijk ontbijt of een uitgebreide lunch, vervolgens deelnemen aan de activiteit om vervolgens te genieten van een dinner. Als u uw wensen doorgeeft, dan gaan wij aan het werk om uw dag compleet te organiseren.

04

Scholen & Kampen

Het organiseren introductiedagen en schoolkampen doet ons bloed sneller stromen. Wij willen de jongeren verbinden. Hoe mooi is het dat scholieren elkaar op een andere manier leert kennen, dat ze er voor elkaar kunnen zijn? Door te focussen op de verbinding van mensen weten van we van elk schoolkamp of introductie een succes te maken.

04

Rental

Lorem ipsum dolor sit ametcon sectetur adipisicing elit, sed doiusmod tempor incidi labore et dolore. Ut enim ad mini veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut!

Aanmelden Nieuwsbrief

Huur MTB's