abseilen vanaf uw kantoorgebouw

Abseilen vanaf uw eigen locatie?

Uw locatie altijd al eens van een andere kant willen bekijken? Wij verzorgen een abseil vanaf het dak van uw school, kantoor, kerktoren, enz. Veilig, met goed materiaal en vakkundige instructeurs. Een unieke en ongelooflijke ervaring die u niet snel vergeet! Ook is de abseil ideaal als promotiestunt bij een openingsfeest van een nieuw gebouw, de presentatie van een nieuw product of het behalen van een certificaat of erkenning.

Halve dag (4 uur, ongeveer ) € 750,00 (excl. 21% btw)
Hele dag (8 uur) € 999,00 (excl. 21% btw)

*Dit is inclusief instructeur, inspectie/beoordeling locatie, uithangen abseil en exclusief BTW (21%) en extra km van en naar bestemming (€ 0,65 per km excl. 21% btw).

Werkwijze

Om te beoordelen of een abseil mogelijk is van uw locatie komen wij vooraf langs om de locatie te beoordelen. Daarvoor rekenen wij eenmalig extra kilometerkosten. De voorinspectie is verder inbegrepen in de prijs voor het abseilen. Is de abseil niet mogelijk dan brengen wij hiervoor verder geen kosten in rekening dan enkel de kilometerkosten. Is de abseil wel mogelijk, maar annuleert u de opdracht dan brengen wij u wel €150,- exclusief btw in rekening voor de voorinspectie.

Vergunningen

Naar aanleiding van de voorinspectie stellen wij een Plan van Aanpak op, mits we de abseil mogelijk achten. Dit Plan van Aanpak kunt u gebruiken bij de aanvraag van de benodigde vergunningen.

U bent zelf verantwoordelijk voor de aanvraag van de benodigde vergunningen. Uiteraard denken wij hierin graag met u mee. Het is mogelijk om iemand van de gemeente die verantwoordelijk is voor de vergunning uit te nodigen bij de voorinspectie, zodat vragen van die kant rechtstreeks beantwoord kunnen worden.

Overzicht tweedaagse

Actief
0%
Communicatie
0%
Concentratie
0%
Vertrouwen
0%
Vertrouwen
0%
Vertrouwen
0%

Hoogte: afhankelijk van uw locatie
Oppervlakte: ca. 50 vierkante meter
Soort activiteiten: abseilen
Tijdsduur*: 4 uur of 8 uur
Geschikte Locaties: Uw eigen Locatie
Aantal abseilers: 1 per abseillijn
Prijs**: vanaf €750,- (excl. 21% BTW)

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid

    Huur MTB's