CSI THE CRIME

CSI THE CRIME

Kruip in de huid van een forensisch deskundige. Een mysterieuze inbraak is gepleegd, de dader lijkt spoorloos… of toch niet? Op diverse unieke locaties in Nederland kan het rechercheurswerk worden gestart. Heeft u zelf een locatie in gedachten? Dan kunnen we het speurwerk ook daar laten plaatsvinden. De CSI is niet alleen een sportieve uitdaging, maar ook een flinke hersenkraker. De activiteit vereist tact, inlevingsvermogen en teamspirit.

 Bewapend met GPS en uitrusting begint de zoektocht naar de dader. Op diverse locaties in de omgeving heeft de dader sporen achtergelaten, die meer en meer duidelijkheid geven over zijn identiteit. Maar welke aanwijzingen zijn cruciaal om zijn of haar identiteit vast te stellen? Scherpzinnigheid en snelheid is van belang bij deze spannende game. Er kan natuurlijk maar één CSI team als eerst de dader ontmaskeren!

Bij een groepsgrootte van minimaal 25  personen personaliseren wij deze tocht graag voor je, waarbij jij zelf en/of een x-aantal collega’s verdachten zullen worden in deze zaak…

Willen jullie de dag beginnen met een lunch of afsluiten met een borrel of diner? Dat kan! Geef het aan in het onderstaand aanvraagformulier en wij sturen jullie meer informatie of een vrijblijvende offerte toe.

Activiteitsoverzicht

Actief
0%
Behendigheid
0%
Strategie
0%
Denken/Educatie
0%
Samenwerken
0%
Funfactor
0%

Min. aantal: 10 pers.

Locatie: Bijna alle locaties mogelijk. Neem hiervoor contact op.

Prijs: €25,- p.p.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid

  Gerben
  Gerben
  Senior instructeur
  Hanneke
  Hanneke
  Junior instructeur
  Huur MTB's