MAATWERK

Maatwerk
De activiteit die u zoekt staat niet op onze website. Wat nu?
Geen probleem! Wij krijgen geregeld mooie en leuke ideeën voor activiteiten door met de vraag of we daar iets mee kunnen. In sommige gevallen moeten we helaas melden dat het niet binnen onze mogelijkheden ligt, maar in veel gevallen kunnen we wel iets betekenen. We denken graag met u mee om er een onvergetelijke activiteit voor u van te maken.
Voorbeelden van activiteiten uit maatwerk:
  • Bedrijf X wilde graag een spectaculaire afsluiting na de pauze van hun dag. Het bedrijf had beschikking over een locatie waarbij bomen, sloten en een mooi grasveld het decor vormden. De deelnemers mochten vies worden, dus werd er een mooie mud-run met samenwerking in teams van gemaakt.
  • Bedrijf Y wilde graag een ontspannen en mooie wandeling door het natuurgebied, maar ondertussen ook actief met elkaar in gesprek zijn. In overleg kwamen we tot een mooie GPS-wandeling waarin de deelnemers onderweg met diverse uitdagende vragen het gesprek met elkaar aangingen. De vragen hadden een bepaalde volgorde. Outline verzorgde de uitleg van de activiteit, zorgde ervoor dat er niemand (alsnog) verdwaalde

Activiteitsoverzicht

Actief
0%
Behendigheid
0%
Strategie
0%
Denken/Educatie
0%
Samenwerken
0%
Funfactor
0%

Min. aantal: 10 pers.

Locatie: Bijna alle locaties mogelijk. Neem hiervoor contact op.

Prijs: Prijs op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid

    Huur MTB's