Scroll Top

Wat is er bij huurprijs inbegrepen?

Bij het huren van een Mountainbike ontvangt u:

  • Helm
  • Duidelijke uitleg over alle onderdelen van de fiets
  • MTB vignet inbegrepen in de huur
  • Indien gewenst een routekaartje met de routes in de directe omgeving
  • Pechservice. Heeft u pech onderweg? Dan komen wij een nieuwe mountainbike brengen.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

U kunt tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren, het bedrag wordt dan terug gestort op de rekening waarmee betaald is.

Wilt u binnen 24 uur voor de aankomst tijd annuleren? Dan krijgt u van ons een tegoedbon met het volledig betaalde bedrag. Deze kunt u op een ander moment gebruiken om een nieuwe reservering aan te maken.

Gaat het om een uitzonderlijke reden dan denken wij uiteraard met u mee! Neem contact met ons op dan komen we er samen uit.

Wat als ik een lekke band krijg onderweg?

Pech onderweg kan helaas altijd gebeuren, maar u hoeft nooit met de fiets aan de hand terug te lopen.

U krijgt voor vertrek altijd een kaartje mee met ons pech nummer. Aarzel niet om te bellen en wij komen direct een nieuwe fiets brengen zodat u weer verder kan met de route.

Wat zijn de mogelijkheden voor klik-pedalen?

Het is mogelijk om klik-pedalen op de mountainbike te monteren. Dit dient u vooraf door te geven in verband met beperkte beschikbaarheid.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

U kunt bij ons zowel (contactloos) pinnen als contact betalen. Komt u met een groep, of wilt u een factuur op uw bedrijfsnaam dan kunnen we u ook een factuur sturen.

Wanneer is de mountainbikeverhuur open?

De openingstijden zijn elke dag van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00. Op zondag is het niet mogelijk om een mountainbike te huren. Wel kunt u in overleg en op basis van beschikbaarheid de mountainbikes zaterdagmiddag ophalen en maandag weer terug brengen. Neem hiervoor van tevoren even contact op.

Is het mogelijk om een mountainbike te huren zonder te reserveren?

Ja, dat is mogelijk. Wij zijn echter veel zaterdagen helemaal leeg. Wilt u er zeker van zijn dat wij een mountainbike voor u hebben klaarstaan, dan kunt u ons whatsappen, bellen of mailen.

Wat zijn de huurtijden?

Veenendaal
U heeft de mountainbike de hele dag. Ophalen is mogelijk vanaf 9 uur, wij ontvangen de mouintainbike graag voor 17 uur. Wilt u andere tijden dan is in overleg veel mogelijk.

Lage Vuursche
In Lage Vuursche hanteren we twee dagdelen
09:30 – 12:30 en 13:00 – 16:00

Is het mogelijk de mountainbike meerdere dagen te huren?

Jazeker! Onze mountainbikes zijn per dag, week of maand te huur, wanneer u ze maar nodig heeft. Bij het verhuren van meerdere weken, zullen wij de fietsen ter plaatse onderhouden. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen waar wij voor staan: de beste mountainbikes voor de scherpste prijs.

Welke routes zijn er te vinden in omgeving Amerongen?

Regio Amerongen is bij uitstek een goede plek om te starten met een mooie mountainbike-tocht. Er zijn diverse mountainbikeroutes, voor zowel de gevorderde als de beginnende mountainbiker. U kunt van ons een kaart mee krijgen met de verschillende routes. U kunt ook een GPX bestand downloaden of de route bekijken.

Zijn er kindermountainbikes?

Jazeker! Wij hebben een aantal mountainbikes met kleinere framematen.

Is het mogelijk om voor grote groepen mountainbikes te huren?

Jazeker! Wij beschikken over meer dan 100 mountainbikes! Hiervoor geldt dat er van te voren gereserveerd dient te worden. Dit i.v.m. beschikbaarheid.

Waarom een mountainbike van Outline Travel?

Wij staan garant voor uw mountainbike ervaring! Met onze uitstekend verzorgde mountainbikes kunt u tot het uiterste gaan. Geen gedoe met versleten versnellingen en remmen. Daarnaast zijn wij gevestigd op twee uitstekende mountainbike plekken. Goed te bereiken via het openbaar vervoer en binnen een paar minuten kunt u beginnen aan één van de fantastische mountainbike routes van de Utrechtse Heuvelrug.

Kunnen de mountainbikes bezorgd worden op locatie?

Wij bezorgen op iedere locatie, dat kan zijn in Nederland of zelfs in het buitenland.  Hiervoor kunt u contact met ons opnemen  om de verdere mogelijkheden en kosten te bespreken.

Kan ik een mountainbike vignet kopen?

Om te mogen mountainbiken heeft u een vignet nodig. Dit is een soort toegangsbewijs voor de mountainbike routes. De routes worden namelijk goed onderhouden en aangepast waar nodig. Dit kost natuurlijk geld en om dit te financieren wordt van iedere mountainbiker gevraagd om een mountainbike vignet aan te schaffen. Wij zijn partner van de Utrechtse Heuvelrug, waardoor u een mountainbike vignet ook bij ons kunt aanschaffen voor €7,50 per vignet. Dit vignet is een heel kalenderjaar te gebruiken.

Huurt u een mountainbike bij ons, dan heeft u geen mountainbike vignet nodig, daar zorgen wij voor.

Huur MTB's