Scroll Top

Mountainbike huren Lage Vuursche

Mountainbike huren Lage Vuursche

In het noorden van Utrecht ligt Lage Vuursche, een prachtig natuurgebied waar je onder andere goed kunt mountainbiken en lekker kunt wandelen. Ieder weekend vind je hier wandelaars, mountainbikes en andere dagjes mensen om te genieten van de prachtige heide en de uitgestrekte bospaden.

Mountainbikes kunnen hier ook helemaal hun ei kwijt. De twee mountainbikeroutes (Lage Vuursche en Hoge Vuursche), zijn goed te mountainbiken, of je nu een beginnende of gevorderde mountainbiker bent.

Mountainbike huren Lage Vuursche

De hoofd route is 22 kilometer lang. Deze wordt de Hoge Vuursche genoemd en leidt je langs prachtige paden en heuvelachtige slinger weggetjes. Een leuke en afwisselende mountainbike route met natuurlijk pumptracks. De tweede mountainbike route is met een lengte van ruim 10 km ook goed te combineren als je een mountainbike bij ons huurt. Deze route is wat technischer waarbij concentratie is vereist. Deze route is wel goed te doen voor beginnende mountainbikers, als je maar oplet. Op en af slingerende mountainbikepaden met af en toe een pittige klim, je ontdekt het als je een mountainbike huurt bij Outline Travel in Lage Vuursche.

Huur MTB's