Scroll Top

Mountainbike huren Utrechtse Heuvelrug

Mountainbike huren

Een mountainbike huren op de Utrechtse Heuvelrug? Op de Utrechtse Heuvelrug zijn diverse mountainbiketrails te vinden. Steeds meer mensen gaan mountainbiken en dat merken we als grootste mountainbikeverhuurder op de Utrechtse Heuvelrug maar al te goed. Mountainbiken is dé manier om de prachtige natuur op de Utrechtse Heuvelrug te verkennen. Ook leuk om te weten, dit is het grootste bosgebied van Nederland na de Veluwe. In deze prachtige bossen zijn tal van mountainbike paden te fietsen. Hiervoor heb je wel een goede mountainbike nodig. Heb je niet zelf een mountainbike, geen probleem! Wij verhuren alleen de beste mountainbikes. En mocht er onverhoopt toch iets gebeuren met de mountainbiken, dan lossen wij dit uiteraard voor je op.

Mountainbikes huren Utrechtse Heuvelrug voor grote groepen

De Utrechtse Heuvelrug biedt zowel de beginnende mountainbiker als de gevorderde mountainbike de nodige uitdagingen. Er zijn bochtige routes met diverse leuke afdelingen. Dit maakt dit gebied ook uitermate geschikt voor mountainbiken met groepen zoals scholen en bedrijven. Als grootste mountainbike verhuurder in deze regio, beschikken wij over meer dan 100 mountainbikes. Ook leuk om te weten; de KNVB huurt jaarlijks onze mountainbikes voor het Nederlands elftal.

Historie van de Utrechtse Heuvelrug

Als je denkt aan de Utrechtse Heuvelrug, dan wordt snel gedacht aan bossen en heuvels. Dit is uiteraard niet voor niets. De Heuvelrug is een van de grootste natuur gebieden van Nederland. Deze heuvels zijn ontstaan in de ijstijd. Het ijs duwde zand en stenen op vanuit het Gooimeer tot bij de Grebbenberg bij Rhenen. Door water en wind is het wat het nu is, een landschap van Heuvels, en uitgestrekte vlaktes.

Mountainbike trails op de Utrechtse Heuvelrug

Stichting Utrechtse Heuvelrug is verantwoordelijk voor de mountainbikeroutes. Zij onderhouden deze routes en zorgen ervoor dat ze hersteld worden als er beschadigingen zijn. Door hun werk, zijn er gave en uitdagende mountainbike trails. Om dit te kunnen bewerkstelligen, is het verplicht om over een geldig mountainbikevignet te beschikken. Als je bij ons een mountainbike huurt, zit deze vanzelfsprekend bij de huurprijs in. Zo kun jij genieten van het mountainbiken en houden wij de mountainbikepaden open.

Huur MTB's