MTB CLINIC EVEN

Mountainbike Clinic

Houd jij wel van een stevige mountainbiketocht en ken jij dat heerlijke gevoel van thuiskomen na een paar uur alles uit je lijf fietsen? Wij dagen jou graag uit om met je groep deel te nemen aan onze mountainbike clinic.

In de groepsactiviteit Mountainbike Clinic oefen je onder professionele begeleiding om je mountainbike nog meer onder controle te krijgen en we geven jou tips en trucs op maat. Bovendien leer je alles over veiligheid, doen we diverse oefeningen en fiets je vervolgens een prachtige route.

Onze fietsverhuur zit in Veenendaal, vlakbij de Amerongse Berg. We kunnen jouw groepsactiviteit hier organiseren, maar het mag ook vanaf een zelf gekozen locatie. Wij leveren de mountainbikes en professionele begeleiding. Hebben deelnemers zelf een bike en willen ze toch deelnemen? Dat kan natuurlijk ook. Daar houden we dan rekening mee op de offerte.

De trip kan in combinatie met koffie/thee en wat lekkers, of zelfs een compleet driegangendiner! Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden eens te bespreken.


Huur MTB's