Scroll Top

Onze locaties

Locaties
1

Met meer dan 20 jaar ervaring werken we met diverse unieke locaties samen. Een groot deel van deze locaties zijn hieronder te vinden.

Vaste Locaties
1

Op de volgende locaties komen we met grote regelmaat.

In de houtzagerij

Vergaderen, Vieren en Ontmoeten staat centraal op deze prachtige locatie voor een brainstorm, presentatie, teamdag, vergadering en/of activiteit. De locatie is dichtbij de A25 en A27 en ligt aan de oevers van de Merwede verscholen tussen het groen. Het is een plek waar u zich direct thuis zult voelen. Wilt u de vergadering liever buiten laten plaatsvinden? Ook dat kan op deze unieke locatie. Zoals de naam al doet vermoeden is deze locatie gevestigd bij een Houtzagerij waar de uitstraling en geuren van hout een zeer prettig decor vormen voor uw dag met het team. De vergaderzalen zijn eigentijds en van alle gemakken voorzien. Zoekt u een inspirerend en mooie locatie in Midden-West Nederland? Dan is In de Houtzagerij zeker een aanrader.

Grebbelinie

Het Fort aan de buursteeg is gelegen tussen Veenendaal, Renswoude en Ederveen. Het fort is een fantastisch startpunt voor mooie wandelingen, fietstochten en andere (buiten)belevenissen. Het fort dient momenteel als een bezoekerscentrum waar het verhaal wordt verteld van de Grebbelinie. Een waterlinie die eeuwenlang een rol heeft gespeeld in de landsverdediging van Nederland. Het fort beschikt over een restaurant genaamd de Grebbelounge waar u als groep terecht kunt voor uw incentive, familiedag, uitje of andere gelegenheden.

Buiten in de kuil

Zoals ze zelf zeggen: ‘een eigentijdse plek midden in de natuur bij de kuil van drakensteyn in lage vuursche. Een plek voor uw diner, lunch, drankje, zakelijke uitje en nog veel meer. Het enorme gebied biedt vele mogelijkheden tot recreatie. Het is een kruispunt voor wandel-, ruiter- en mountainbikeroutes en het grote grasveld is geregeld toneel voor diverse festivals. Het houthakkersfestival of het Bier en Appelsap Festival zijn hier de voorbeelden van. De locatie nodigt uit om buiten te spelen!

SOESTERDUINEN

Een bijzondere locatie in het hart van Nederland voor uw lunch, diner, vergadering, bruiloft, catering en nog veel meer. Of het nu lente, herfst, winter of zomer is, bij De Soester Duinen is het altijd gezellig. Met en prachtig natuurgebied als achtertuin biedt deze locatie ieder moment van het jaar weer een mooie aanblik. Het gebied is daardoor uitermate geschikt voor een buitenactiviteit. Of het nu uw teamuitje, training, familiedag of bruiloft of training is, Deze locatie is een aanrader.

Huur MTB's