Scroll Top

Over ons

Wij hebben een passie voor buitensport en het buitenleven. Dat ziet u terug in onze activiteiten. We werken met professionele, enthousiaste outdoor-instructeurs en uitdaging en gezelligheid staan bij ons voorop. Want een groepsuitje moet naast sportief vooral ook samenbindend zijn, toch? Met meer dan 20 jaar ervaring helpen wij u graag om er een onvergetelijke dag van te maken.

Al sinds 1995 verhuren we buitensport- en kampeermaterialen en organiseren we talloze buitensport-activiteiten. Onze passie voor buitensport bestaat dus al een tijdje. We gaan echter nog verder terug naar het jaar 19??. In dit jaar begon het namelijk écht. In dat jaar startte Youth for Christ Nederland met het organiseren van jongerenvakanties onder de naam CrossRoads actieve jongerenreizen. In 19?? Is Outline Travel daar zelfstandig mee verder gegaan en in 1995 zijn we deze reizen gaan voorzien van onze eigen buitensportmaterialen en activiteiten. In al die jaren hebben we duizenden jongeren een actieve vakantie mogen bezorgen met een christelijk inhoudelijk programma. Het label CrossRoads Actieve Vakanties hebben we in 2017 samen laten gaan met ons andere label Amarant Jongerenreizen waarmee we nog steeds dezelfde actieve reizen aanbieden.

Daarnaast verzorgen wij de complete logistiek van een aantal reisorganisaties. Vanuit onze expertise in de reiswereld en outdoor zijn we gegroeid tot een volwaardige buitensport-partner voor veel scholen en bedrijven. We staan bekend om ons enthousiasme, de leuke activiteiten en onze passie voor de buitensport. Niet voor niets zien wij onze klanten met grote regelmaat terug.

Wat kunt u van ons verwachten?

Veiligheid door kwaliteit

Sinds de start van Outline Travel, hechten wij, naast de gezelligheid van de uitjes,  de grootst mogelijke waarde aan kwaliteit. Veiligheid vinden we daarin van essentiële waarde. Wij vinden dat de veiligheid altijd gegarandeerd kan worden. Uw veiligheid wordt gewaarborgd doordat wij alleen gebruik maken van gecertificeerde materialen en professionele instructeurs die weten wat ze doen.

 

Flexibel zijn is voor ons een must

Niets is vervelender dat een planning, om wat voor reden dan ook, moet worden omgegooid. Wij denken vanuit mogelijkheden, dát maakt het verschil! Wilt u graag dat wij ‘s avonds een activiteit begeleiden? Geen probleem! Wilt u dat we ‘s ochtends om 7 uur klaar staan? Geen probleem. Wij denken graag met u mee.

 

Communicatie

Wanneer u een aanvraag bij ons doet krijgt u één vaste contactpersoon. Als u vragen heeft, kunt u altijd bij dezelfde persoon terecht. U hoeft uw verhaal dus niet aan verschillende personen uit te leggen. Mocht deze persoon dan toch een keer ziek zijn of met vakantie zijn dan zorgen wij ervoor dat uw verhaal bij zijn/haar collega bekend is waardoor we verder kunnen met organiseren van uw dag!

Huur MTB's