Trainingen op School

Trainingen op school
1
‘Ieder team is een groep, maar niet iedere groep is een team’

Wat drijft ons?
De beste gesprekken worden gehouden onder het genot van een biertje bij het kampvuur. Wij willen mensen verbinden aan elkaar, omdat  verbinden een belangrijk element voor een goed team. Wij gaan tot het uiterste om teams datgene te geven wat ze nog lang zullen heugen als een mooi moment. Hoe? Onze activiteiten staan niet centraal, maar de mensen die aan deze activiteiten deelnemen staan centraal. Benieuwd? lees dan verder.

WAT DOEN WE?
Wij organiseren incentives naar het buitenland. Centraal staat dat we lekker actief bezig zijn met elkaar, maar er moet natuurlijk ook ontspanning zijn. De mensen die deelnemen aan de activiteiten staan centraal, zo gaat het bij rotsklimmen over vertrouwen hebben en willen we mensen uitdagen om vertrouwen te krijgen in het team en/of de organisatie. Door middel van onze outdooractiviteiten weten onze instructeurs de teamleden uit te dagen en te laten ontspannen.

HOE WERKEN WIJ?
Met jarenlange ervaring in de buitensport en de reisbranche weten wij wel hoe we uw incentive in het buitenland tot een bijzondere ervaring maken. Wij vinden afstemming belangrijk en daarom krijgt u één aanspreekpunt. Zo hoef je niet elke keer je verhaal te doen. U kunt bij de offerteaanvraag aangeven wat uw wensen en doelen zijn,  wij nemen vervolgens contact met u op om het verder door te spreken zodat we een passende offerte kunnen geven. Zo kunnen wij goed afstemmen op uw wensen.

Tweedaagse reis
Driedaagse reis
Vierdaagsereis
Vraag offerte aan

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid

    Huur MTB's