Mountainbike verhuur

Mountainbike verhuur

1
Wij zijn tevreden als u tevreden bent 

Waarom een mountainbike huren?

Veel mountainbike-liefhebbers beschikken over een eigen mountainbike. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Een mountainbike is duur in aanschaf en qua onderhoud vraag het veel tijd en geld. Daarom verhuren wij mountainbikes aan iedere mountainbike-liefhebber die geen eigen mountainbike heeft. Wij beschikken over meer dan 100 mountainbikes en qua onderhoud hoef je je ook geen zorgen te maken. Ze zijn altijd goed onderhouden.

Wat zit er bij het huren van een mountainbike?

Bij het huren van een mountainbike krijg je uiteraard een goed afgestelde mountainbike, met de mogelijkheden tot SPD-pedalen (geef dit van te voren door). Daarnaast krijg je een gevulde bidon mee en een routekaart. Hierop staan diverse routes in de omgeving van ons verhuurpunt. Op veel routes dient de mountainbike over een mountainbike-vingnet te beschikken. Deze zit ook bij de huur van de mountainbike in. Zo kun je gerust mountainbiken op de mooiste  mountainbikepaden van Nederland. Wij dragen dit bedrag van €7,50 graag af, zodat de routes goed onderhouden blijven.

Wat kost het huren van een mountainbike?

Kijk voor actuele prijzen op de reserveringspagina.  Wij zijn de grootste mountainbikeverhuurder in de regio met de beste fietsen. Wij investeren in goede fietsen, waardoor we minder onderhoud hoeven te plegen, zodat je altijd een goed afgestelde mountainbike hebt.

Mountainbike verhuur Utrecht
Mountainbike huren Veenendaal

Routes Amerongen, Leersum, Rhenen, Kwintelooien

Mountainbiken in de buurt van Veenendaal. Een prima startlocatie voor diverse uitdagende routes. Onze verhuur locatie bevindt zich in Veenendaal, aan de Buurtlaan West. Dit is 10 minuten fietsen naar de startpunt van de volgende mountainbike routes:

Amerongen – 18km
Leersum – 18,4km
Rhenen – 6,4km
Kwintelooien – 2,7km

Mountainbike verhuur Utrecht
Mountainbike huren Lage Vuursche

Een prachtig bosgebied met twee toffe mountainbike routes.
Of je nou beginner bent of al ervaren, in Lage Vuursche zit je goed!

Hoge Vuursche, 22km – een mooie lange route voor iedereen.
Lage Vuursche, 10km  – een wat technischere korte route.

U kunt uw mountainbike ophalen bij het restaurant Buiten in de Kuil.
Na afloop kunt u lekker bijkomen op het terras met een heerlijk kopje koffie of wat kouds 😉

Mountainbike verhuur Utrecht
Mountainbike huren Utrecht

Een mountainbike huren in regio Utrecht, dat kan!
In de regio Utrecht zijn er tal van mogelijkheden. Zo kun je op de Utrechtse Heuvelrug bij Zeist genieten van een leuke mountainbike route of er kan worden uitgeweken naar Lage Vuursche. Voor groepen vanaf 10 personen bezorgen wij de mountainbikes op een door u gekozen locatie.

TOURfiets verhuur Veenendaal

Een mountainbike huren in regio Utrecht, dat kan! In de regio Utrecht zijn er tal van mogelijkheden. Zo kun je op de Utrechtse Heuvelrug bij Zeist genieten van een leuke mountainbike route of er kan worden uitgeweken naar Lage Vuursche. Wij verhuren onze mountainbikes vanuit Veenendaal, maar wij bezorgen de mountainbikes graag voor u.

Huur MTB's