Tenten verhuur

Bushcraft
1
Wij zijn tevreden als u tevreden bent 

Wat drijft ons?
Het organiseren van evenementen en incentives doet ons bloed sneller stromen. Wij willen mensen en bedrijven verbinden. Hoe mooi is het dat een team elkaar op een andere manier leert kennen of dat uw bedrijf haar klanten wil bedanken voor de samenwerking? Door te focussen op de verbinding van mensen weten van we van elk event of teambuildingsactiviteit een succes te maken.

WAT DOEN WE?
Om een evenement echt speciaal te maken zijn toffe activiteiten nodig waarbij iedereen kan aansluiten. Wij kunnen uw evenement volledig organiseren of onderdelen ervan. Ook voor het begeleiden van teambuildingsactiviteiten staan wij voor u klaar.  Hieronder hebben we een aantal activiteiten waar onder andere uit gekozen kan worden.  Voor groepen vanaf 15 personen tot 150 personen kunnen wij een onvergetelijke dag organiseren. Benieuwd? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

HOE WERKEN WIJ?
Wij zijn er van overtuigd een leuke dag voor u te organiseren. Wij vinden afstemming belangrijk en daarom krijgt u één aanspreekpunt. Zo hoeft u niet elke keer uw verhaal te doen. U kunt bij de offerteaanvraag aangeven welke activiteit(en) u aanspreekt,  wij nemen vervolgens contact met u op om het verder door te spreken. Zo kunnen wij goed afstemmen op uw wensen. Zo is het ook mogelijk om de catering door ons te laten verzorgen, zo heeft u geen omkijken naar de hele organisatie.

Bushcraft vuurmaken

Een activiteit waar je een scala van overlevingstechnieken gaat leren. Hoe maak je bijvoorbeeld een vuur zonder aanstekers om vervolgens een heerlijke maaltijd te bereiden? Zalm fileren, salade bereiden en aardappels poffen. Dit is een activiteit die de mensen nog lang zullen heugen. Groepen tot maximaal 150 man.

Bushcraft Buitenkoken

Wie is de echte Robinson? Tijdens deze activiteit worden verschillende vaardigheden aangesproken. Zo kan iedereen van de groep zijn talenten inzetten. Van een braintrain tot Building a slingshot. Kortom een van de meest gewilde actieve activiteiten.

Bushcraft Eetbare planten

Een razend spannende game waarbij de groep in CSI-teams de juiste dader moet zien te vinden.

Vraag offerte aan

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid

    Huur MTB's