Workshops & Trainingen

Workshops & Trainingen
1
‘Ieder team is een groep, maar niet iedere groep is een team’

Wat drijft ons?
Wij zijn verbinders! Wij zijn er van overtuigd dat je als mens niet alleen op deze aarde bent gekomen voor jezelf, maar ook voor de ander. Die ander kan een team zijn waarmee je samenwerkt of een iemand waarmee je een goed gesprek hebt. Soms kan het contact bemoeilijkt zijn en voel je je niet verbonden met je team. Met onze ervaring en vanuit onze professie willen wij het team begeleiden om (weer) verbinding te krijgen. Wij willen mensen verbinden, doe jij mee?

Wat doen we?
Samen met jou kijken we naar waar je tegenaan loopt met je team. We hebben diverse programma’s en middelen om je te helpen op het gebied van teambuilding en coaching. Over het algemeen maken we daarbij gebruik van de buitenlucht. Wij denk namelijk dat de reis van binnen, buiten begint. We hebben echter ook een binnen aanbod waar we u graag mee van dienst zijn. Zo kunnen we bij storm, hevige regen en bijzondere omstandigheden toch van dienst zijn.

Hoe werken wij?
Wij zijn er van overtuigd dat we een leuke dag voor u kunnen organiseren. Wij vinden afstemming belangrijk en daarom krijgt u één aanspreekpunt. Zo hoeft u niet elke keer uw verhaal te doen. U kunt bij de offerteaanvraag aangeven welke activiteit(en) u aanspreekt.  Wij nemen vervolgens contact met u op om het met u door te nemen en de doelstelling van uw dag te bepalen. Op die manier willen wij het zo goed afstemmen op uw wensen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de locatie en/of catering door ons te laten verzorgen, zo heeft u geen omkijken naar de hele organisatie.

Young outdoor leaders

Teambuildingsdag

Teambuildingstrip

Vraag offerte aan

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid

    Huur MTB's