Bakken, Braden en Brouwen

Bakken, Braden en Brouwen
1
Bakken, Braden en Brouwen

Wat drijft ons?
Het buitenleven vinden wij één grote verwennerij. We vinden het dan ook mooi om deze verwennerij te kunnen combineren met een andere. Namelijk het bakken, braden en brouwen van diverse lekkernijen. Na een fantastische hike door de natuur smaakt er niets beter dan een goede maaltijd of een smaakvol biertje. Maar welke recepten lenen zich nu goed bij een (kamp)vuur en welk biertje matchen we daarbij? Wij willen mensen laten zien wat je allemaal met een vuurtje kunt bereiden en op welke manier je dit kunt doen. Hoe mooi is het om achteraf te genieten van je eigen gebakken maaltijd in combinatie met een biertje.

WAT DOEN WE?
We hebben diverse arrangementen ontwikkeld waarin we met elkaar aan de slag gaan met bakken, braden en brouwen. Van dutch-oven tot direct grillen op kolen en daarnaast ook de mogelijkheid om je smaakpapillen te trainen in combinatie met een biertje. Hoe dat lekkere biertje nu gemaakt wordt kunnen we er zeker bij vertellen. We kunnen je zelfs laten kennismaken met enkele onderdelen van dit proces door het zelf te ervaren. Nieuwsgierig naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan een kijkje bij onze workshops en trainingen en/of neem contact met ons op om de mogelijkheden met elkaar te bespreken.

HOE WERKEN WIJ?
Wij zijn ervan overtuigd dat we voor u een ontzettend leuke en interessante dag kunnen organiseren. Wij vinden afstemming daarbij belangrijk en daarom krijgt u één aanspreekpunt. Zo hoeft u niet elke keer uw verhaal te doen. U kunt bij de offerteaanvraag aangeven welke activiteit(en) u aanspreekt,  wij nemen vervolgens contact met u op om het verder door te spreken. Van A tot Z nemen we u mee in de activiteit, zodat we er samen met u een leuke dag van kunnen maken.

Beers & Bites

Een leerzaam en lekker uitje voor de echte bourgondier. Eten en bier kunnen voor een geweldige smaakexplosie zorgen. Heb je bijvoorbeeld wel een een Hertog Jan Grand Prestige gecombineerd met pure Chocolade? Op deze dag gaan we je meenemen in ‘foodpairings’ met bier. De gerechten gaan we maken op zelfgemaakt vuurtjes aan de hand van een receptuur. Het bijpassende biertje mag daarna natuurlijk niet ontbreken.

Workshop Buitenkoken

Gezellig, leerzaam en vooral lekker! Onze kookworkshops zijn zeer in ‘trek’ en dat komt vooral omdat koken op het moment hot is en helemaal als je dat in een prachtige omgeving in de bossen mag doen. Er is de tijd om te koken, maar er is ook tijd om te ontspannen met een glaasje wijn.

Vraag offerte aan

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid

    Huur MTB's